Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-18-2008, 07:05 AM
sonuslab sonuslab is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 34
Default can\'t ear audiosuite preview, no sound from preview -SOLVED!

Quote:


Hi, I'm from italy and I have a big problem with 7.4cs2. I can't ear the preview sound from Audiosuite plugin processing, like gain, autotune, pitch shift, etc.
No sound at audition output path. The plugins processes the signal, but I can't ear it before, for example the tuned preview from autotune.
I have a delta 1010lt, I tried to shift the audition path between the eight outputs but nothing.

There's another way to route the audition signal path?

I tried also to reroute the outputs into more aux tracks, but nothing.

Install, Uninstall, deleted all and reinstall, but nothing.
What can I do??

Thanks in advance.



THE SOLUTION IS:
  • OPEN M-AUDIO DELTA CONTROL PANEL
  • goto: PATCHBAY / ROUTER TAB
  • ROUTE YOUR OUTPUT THROUGH MONITOR MIXER (ex: spdif out -> radiobutton to monitor mixer)
  • goto: MONITOR MIXER TAB
  • RISE UP MASTER VOLUME
  • ENJOY THE AUDIO FROM AUDIOSUITE PLUGINS!

Reply With Quote
  #2  
Old 03-18-2008, 01:09 PM
IonicBreed IonicBreed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Georgia
Posts: 54
Default Re: can\'t ear audiosuite preview, no sound from preview

Do you have all the hardware/software drivers up to date?
__________________
Aaron Ersoy
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2008, 01:10 PM
IonicBreed IonicBreed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Georgia
Posts: 54
Default Re: can\'t ear audiosuite preview, no sound from preview

Do you have all the hardware/software drivers up to date?
__________________
Aaron Ersoy
Reply With Quote
  #4  
Old 03-19-2008, 12:51 AM
sonuslab sonuslab is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 34
Default Re: can\'t ear audiosuite preview, no sound from preview

thx, with early version 7.1 no problems, just appeared when upgrading to 7.4.

The drivers for the m-audio interface are not the lastests for vista, but the last release for xp only, because the latest don-t support bass management. (5.10.00.5057v3 Delta_WDM_5.10.00.5057v3)

Same problem with latest drivers, just tried.

thx for answer.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No preview sound in Audiosuite pechnatunk Pro Tools M-Powered (Win) 2 06-09-2010 09:58 AM
audiosuite preview / workspace preview fixed in 7.4? viaspiaggia Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 10-11-2007 01:02 PM
Audiosuite preview sound.....??? Valeri Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-27-2006 02:36 PM
Audiosuite Preview??? HariFox Pro Tools M-Powered (Win) 9 02-02-2006 05:37 AM
Preview Audiosuite chris p 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-12-2003 12:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com