Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9 Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 06-24-2017, 02:07 PM
crookedtourguy crookedtourguy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Akron area, Ohio USA
Posts: 206
Default Re: ASIO Priorities, X32, Windows 7.1 and PT 9.0.6

Okay, so I finally figured it out ...

Hello Everyone,

After redoing everything for the third time and having the same old messages come up, I had one last thought.

Maybe I should try creating another session and see if I can get it running that way. So I did. All the audio files would transfer over but would not play, alone or together. The files were corrupted in some way it seems from the transfer from the drive that failed to the one that I use as my work drive. Even the files for a back-up did the same thing.

So I decided to go back to the original files on my larger back-up drive, which is where the files came from to do the session originally that suddenly did not work, and created new sessions ... and ... WALLY, it all ran fine!

Unfortunately the 2 months of work on the session I had been working on was null and void.

Fortunately, the person I am doing the work for has been very understanding and we have scheduled the necessary time to repeat that tracking work to finish the project.

So everything that happened was from something I had not even thought about at all. It seemed as if it was other problems because of the symptoms which led me on a wild goose chase but at least it has been found and corrected.

Once again thanks for all the help and time everyone spent trying to help me. I really appreciate your assistance.



John A. B. (CTG)
__________________
were humans involved ... if so, I can believe almost anything!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
asio drivers for windows? rockscapes1 Tips & Tricks 1 03-04-2010 03:03 PM
WE WANT PROTOOLS 6 AND ASIO FOR WINDOWS omen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 05-17-2003 04:59 AM
ASIO for 001/Windows ANYONE !? Bulgroz General Discussion 3 06-04-2001 02:53 PM
ASIO for 001/windows !? Bulgroz General Discussion 2 06-04-2001 02:50 PM
Windows ASIO driver for 001, When? stuartg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-26-2000 12:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com