Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2017, 09:16 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 997
Default Boom Start & Stop

Anyone gotta pointer as to how to get Boom to play when I hit play on the S6 transport ?
And stop when I hit stop . .
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.11.6 / Pro Tools HD 12.6.1 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V3.6 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.5 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.6.1 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2017, 11:54 AM
elicious elicious is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,299
Default Re: Boom Start & Stop

go to the Pro Tools Main Menus>Setup>Click/Countoff option.
In the Click options check 'During play and record'
and set the Click Output assignment to Boom.
e
__________________
ihatetyping
Reply With Quote
  #3  
Old 06-23-2017, 04:20 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 997
Default Re: Boom Start & Stop

Quote:
Originally Posted by elicious View Post
go to the Pro Tools Main Menus>Setup>Click/Countoff option.

In the Click options check 'During play and record'

and set the Click Output assignment to Boom.

e


Sorry for my delayed response.
I've just found time to try that and, bingo !
Nice one, thank you
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.11.6 / Pro Tools HD 12.6.1 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V3.6 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.5 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.6.1 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boom wont stop reilich 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-24-2012 09:16 PM
Boom: How to stop playing when a key is released? Skytouch Virtual Instruments 1 02-18-2011 06:12 PM
Start/Stop markwhitelaw 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 30 10-25-2007 02:04 AM
Start-Stop-Start again NOT from beginning mahler007 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-23-2004 04:05 PM
start and stop MR808 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-29-2003 03:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com