Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2019, 03:30 PM
sykobilly65 sykobilly65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: N.E Arkansas
Posts: 93
Default Eleven Plugin

Hey, I've been a PT user since 2005. I bought Eleven in 2009 and I now have a subscription to PT. Am I understanding that I have to buy a license or subscription for Eleven now if want to use it? I paid $495 for it.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2019, 03:17 AM
Stephen Bond's Avatar
Stephen Bond Stephen Bond is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Bedfordshire, United Kingdom
Posts: 1,065
Default Re: Eleven Plugin

Eleven should be in your iLok still so just download the software and away you go.

http://avid.force.com/pkb/articles/e...-and-Downloads

Stephen
__________________
Save an additional 10% off any purchase at Waves!

https://www.waves.com/r/9zsnwd
Reply With Quote
  #3  
Old 08-19-2019, 04:23 PM
sykobilly65 sykobilly65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: N.E Arkansas
Posts: 93
Default Re: Eleven Plugin

Thank you, but I did that and it’s telling me I don’t have any license in my account or none have activations available. And “If you have an ilok USB device with a license on it, plug it in now.” I have my ilok installed and still get this.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-19-2019, 07:57 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,232
Default Re: Eleven Plugin

No info here about any exact versions of anything you have... Operating System? Pro Tools etc.... you should be providing much more info.

You have a subscription to what exactly? Pro Tools Ultimate? Standard? First?

Install the latest iLok License manager compatible with your OS.

Then what exact licenses does it show on your iLok and in your iLok account.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-20-2019, 12:34 PM
sykobilly65 sykobilly65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: N.E Arkansas
Posts: 93
Default Re: Eleven Plugin

Turns out this is a problem I’ve caused my self. I have that license on my first ilok that I have now lost since moving and I need to get that stuff transferred to my new Ilok. Thanks for the help but this was a dumb move on my part. Thanks again!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Plugin secutanudu Licensing & Accounts 2 01-03-2016 03:12 PM
Differences Between Eleven Rack & Eleven Plugin Becharax Eleven Rack 15 10-16-2015 06:07 PM
Eleven Rack and Eleven Plugin bradley.jacobsen Eleven Rack 1 01-22-2014 11:33 AM
Eleven plugin? xps4000 Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-06-2011 04:40 PM
Eleven Plugin as Eleven Rack replacement pureanalog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-03-2010 01:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com