Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-10-2013, 04:59 PM
rcd rcd is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: St. Louis
Posts: 96
Default digidesign HD Core drivers sometimes don't show up.

My system is so unstable. Sometimes Pro Tools HD 8.1 starts up fine and other times it takes 10 times turning on and off the computer to get it to start up correctly. I found that when it doesn't start up the HD core drivers in Device Manager are missing. Why would they show up sometimes and not show up others times when I'm not doing anything different?What can I do to make the drivers show up every time I start my computer up?
Thanks!
Rich
Reply With Quote
  #2  
Old 11-14-2013, 10:55 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,356
Default Re: digidesign HD Core drivers sometimes don't show up.

Hi there RCD,

For us to better help you we will need your system information. To get that, you can download, install and use the Sandra report tool that is located here (<-click on the link). Also please do make sure you have run all the windows optimizations that are listed for xp, vista and W7 (<- click on the appropriate version link).

When you have done these and posted the Sandra report, we'll be able to help you.

Thanks for your Cooperation.
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digidesign hardware doesn't show up sam87 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 09-13-2006 08:54 PM
package manager + digidesign core audio drivers. gomi Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-25-2005 12:30 PM
Digidesign core audio drivers . . . external h/w blueintheface 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 09-13-2004 02:10 PM
The Digidesign Super Show Scott Sheppard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-30-2004 09:01 AM
PT6 is shipping per Digidesign....now where's the Core Audio Drivers??? mBoxLuvr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 37 03-02-2003 12:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com