Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-11-1999, 09:29 AM
Mitch Griffin Mitch Griffin is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Minneapolis, MN. USA
Posts: 358
Default expansion chassis

I'm thinking about buying an expansion chassis for my 9500.......but was wondering if I buy one that is compatible, will it also be compatible with a G3/4? If I choose to upgrade computers.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-11-1999, 02:52 PM
Techsupt2 Techsupt2 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Posts: 106
Default Re: expansion chassis

Mitch

BIT 3 7&13 slot and Magma 7&13 slot chassis's are supported with all speeds of the G3's and 9500's(9500/150MHz for more than 32 tracks) but this figure also depends on your Digidesign hardware. The compatibility information I'm quoting can be found by double clicking on the compatibility documents link at the bottom of this page. The new G4's are not supported yet with any Digidesign product but I would expect compliance with the release of Pro Tools v5.0 or soon after. We're currently running a G4/400 (not the G4 450 or 500 with the new motherboards) here in Tech Support with a Bit 3 13 slot chassis and it seems to be working fine.

Brad
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-1999, 11:39 PM
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: expansion chassis

Can anybody advise a fair market price for a used PCI 13 slot or 7 slot expansion chassis? Can't seem to track down any info.

Thank You, Bob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Expansion Chassis VS 64 Bit Chassis Latency Touchwood Studios Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-09-2006 05:03 PM
Digidesign Expansion|HD Expansion Chassis work ok? Will Russell Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-25-2006 02:19 PM
Expansion Chassis available? RKrizman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-17-2006 02:58 PM
PCI Expansion Chassis Bermaster Pro Tools TDM Systems (Win) 0 06-15-2003 09:18 PM
usb in expansion chassis? kal Tips & Tricks 5 10-24-2000 12:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com