Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-13-2019, 02:54 AM
MarkoTervonen1976 MarkoTervonen1976 is offline
Member
 
Join Date: May 2019
Location: Trollhättan, Sweden
Posts: 1
Default No audio when toggling solo (AFL Mode) during playback (PT-251511)

Does the solo behave like this for you?? :-o

https://drive.google.com/file/d/1hf7...w?usp=drivesdk

Quote:
ADMIN EDIT: Known issue, please see the 2019.5 Read Me http://avid.force.com/pkb/articles/d...5-Release-Info

Last edited by DigiTechSupt; 05-31-2019 at 10:38 AM. Reason: Threads Merged, Link Added.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Toggling 11R rig out in ASIO mode - solved? adamqlw Eleven Rack 3 10-06-2011 12:18 PM
AFL Solo mode and solo trim brenttrf VENUE Live Sound Systems 2 09-18-2010 12:44 AM
Toggling audio between itunes and pro tools session/DIGI 002 freedomrock69 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-10-2009 01:15 PM
toggling input on audio track causes pop: PT8 Erik Zobler Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-31-2008 12:53 AM
"...not an audio playback volume" error in bounce mode blankpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-13-2007 11:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com