Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2017, 06:26 AM
audioman1973 audioman1973 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Wilmington, OH
Posts: 204
Default Dock possible with Protools 12.4

I know Dock shows Avid supports it beginning with Protools 12.5. Is anyone using it successfully with Protools 12.4?
__________________
Pro Tools HD 12.7.1, 3 X UA Apollo 8p TB and Octo Core card with UAD Plugins. Various Avid Sonnox Flux Drumagog and Plugin Alliance plugins. Motu MIDI Express 128, Windows 10 Pro, Gigabyte Z170X-UD5 TH motherboard, 64 GB Corsair Vengeance DDR4, Intel i7 6700k, Samsung 950 M2 OS drive and 2 X Samsung SSD plus spinner drives
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2017, 08:57 AM
SteSo SteSo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: Berlin
Posts: 26
Default Re: Dock possible with Protools 12.4

I do use it with PT 11.3.2.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2017, 10:53 AM
audioman1973 audioman1973 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Wilmington, OH
Posts: 204
Default Re: Dock possible with Protools 12.4

Thanks!
__________________
Pro Tools HD 12.7.1, 3 X UA Apollo 8p TB and Octo Core card with UAD Plugins. Various Avid Sonnox Flux Drumagog and Plugin Alliance plugins. Motu MIDI Express 128, Windows 10 Pro, Gigabyte Z170X-UD5 TH motherboard, 64 GB Corsair Vengeance DDR4, Intel i7 6700k, Samsung 950 M2 OS drive and 2 X Samsung SSD plus spinner drives
Reply With Quote
  #4  
Old 08-28-2017, 06:41 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,076
Default Re: Dock possible with Protools 12.4

It should work but you may be missing a feature or bug fix etc.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-06-2017, 09:09 AM
audioman1973 audioman1973 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Wilmington, OH
Posts: 204
Default Re: Dock possible with Protools 12.4

I just received my Dock last week so I went to Protools 12.7.1 which is the latest version I have access to. Also installed Eucontrol 3.7 on my PC and Pro Control on the iPad. So far 12.7.1 seems to be behaving but trying to work through connectivity issues with the Dock. Specifically the error message other folks are seeing about the versions of Procontrol and Eucontrol not being compatible when they both show the same versions installed and also the Dock not connecting after PC boot sometimes even when I had it powered on before starting the computer. I seem to get it to connect by using the Eucontrol start method. I also set up the network connection to the iPad hardwired instead of using WiFi since I live in the country and don’t have unlimited data usage. Seems to be working well. I will try some of the solutions I’ve read in other posts here when I get a chance. When I have it running though I’m loving it. Can’t wait until I get used to it and my workflow becomes second nature!
__________________
Pro Tools HD 12.7.1, 3 X UA Apollo 8p TB and Octo Core card with UAD Plugins. Various Avid Sonnox Flux Drumagog and Plugin Alliance plugins. Motu MIDI Express 128, Windows 10 Pro, Gigabyte Z170X-UD5 TH motherboard, 64 GB Corsair Vengeance DDR4, Intel i7 6700k, Samsung 950 M2 OS drive and 2 X Samsung SSD plus spinner drives

Last edited by audioman1973; 11-06-2017 at 09:14 AM. Reason: Additional verbiage.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does the Avid Transport work with S3+Protools Dock TrackerLe Avid Pro Mixing General Discussion 10 08-11-2017 12:19 AM
Protools Dock Wawili_Sound Pro Tools 12 8 07-19-2017 08:47 PM
Protools | Dock design issues Cryos Pro Tools | Dock 5 01-09-2017 01:00 AM
OSX 10.4 ProTools LE 7.3 Launch Failure/Bouncing Icon on Dock JohnColtrane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-29-2008 12:22 PM
ProTools aqua icon for dock! 8trackmac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-19-2003 01:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com