Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2007, 12:24 AM
tomhartman tomhartman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: boca raton, FL USA
Posts: 1,659
Default Anyone Had This Automation Problem?

I keep running into the problem of PT having a mind of it's own when it comes to writing level automation.

I'll be in touch, or latch mode for instance, and if a pass has already been made, I'll go to update something and grab the fader, either onscreen with the mouse or with a Command 8 fader and I pull the fader down, for instance, and PT ignores me and the fader onscreen shoots right back to the level already written. I finally end up having to go in the Edit window and draw it myself.

I'm in 7.3.1 cs2. 10.4.8

Anyone?

Thanks
Tom H
__________________
iMac 27
Reply With Quote
  #2  
Old 04-06-2007, 08:54 AM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,824
Default Re: Anyone Had This Automation Problem?

I've experienced unexpected results when in Latch or Touch/Latch mode and the mixing preferences are set to "Allow Latch Prime on Stop" - because you press play and it takes the level or pan position of where it's parked and writes that to the following played section.

http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1136165

hth, jim
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Automation problem seolwoo Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-10-2008 10:09 PM
Automation Problem rastro2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-24-2007 10:55 PM
Automation problem jaketanner 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-19-2006 07:10 PM
Automation Problem March314 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-10-2005 11:55 AM
Automation problem Jeff Zubeck Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-02-2002 05:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com