Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2019, 10:32 PM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

Is it better to install Pro Tools upgrade after uninstalling last version? I have 2019.6. Is it okay to just go to my avid account and download 2019.10 over 2019.6 or is it better to uninstall current version first.
I have to do something, as I was in a local session and all of a sudden I get message saying avid cloud wants to allow access to my computer. I had the choice to deny. I did nothing as I do sessions locally, never in cloud. What the heck? I closed Pro Tools and tried to open and it wants me to activate. I own a perpetual license. I also got error #500 after updating avid link. Any insight would be appreciated. Disclosure: I have cats that may have stepped on a button.!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2019, 10:55 PM
philgrab philgrab is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: California
Posts: 149
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

Are you on a Mac or PC?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2019, 05:35 AM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

Mac
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2019, 06:25 AM
aside aside is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Sydney, Australia
Posts: 24
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

You can just install right over the top. I'm also getting the #500 error, no idea what that is or why it's happening I'm afraid.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-01-2019, 06:32 AM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

I got the #500 error after updating Avid Link. And then it would not let me sign on. That was last night. Going to update now and hopefully it goes smoothly.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-01-2019, 07:28 AM
friendlybunny friendlybunny is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 240
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

I didn't upgrade anything and my avid link has the #500 error.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-01-2019, 08:12 AM
Clarkston Guy Clarkston Guy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2015
Location: clarkston michigan
Posts: 14
Default Re: Install pro tools 2019.10 over 2019.6?

Installed 2019.10 and works perfectly!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2019.10 Won't Install DrBiscuits Pro Tools 2019 17 11-15-2019 08:06 AM
SOS PT Ultimate 2019.6 stopped working _ and cannot install again BiggiT Pro Tools 2019 19 09-24-2019 06:29 PM
PT 2019.6 Install Problem lgreen100 Pro Tools 2019 8 08-24-2019 08:05 PM
Co-install Pro Tools 10.3.10 with Pro Tools 2019.5 on Windows 7 unkJE Windows 0 05-19-2019 08:31 AM
PT 2019.5 + Mojave fresh install: Velvet problem Detlef Brockmann Pro Tools 2019 0 05-18-2019 06:50 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:10 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com