Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 07-17-2014, 05:49 AM
cytoyen cytoyen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Issy les Mx - France
Posts: 2
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Hi,

I use on my computer Windows 8.0 / 64 bits, MidiOX, for Midi redirection LOOPBE1 ... It's work fine .....

Thanks a lot for this tuto, it's wonderfull for me.

Cyt.
Reply With Quote
  #32  
Old 02-06-2015, 11:02 AM
Audree D Audree D is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: USA
Posts: 10
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Hi I am new to the forum. I saw this post and I thought I would try to get my r-16 to work with pro tools 8. The midi is working but I can't get the sound to work other than though the usb mic. I can't get any sound to come through the interface either. Does anyone have any suggestions ?
Reply With Quote
  #33  
Old 10-27-2015, 01:36 PM
putmyloveonice putmyloveonice is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: russia
Posts: 1
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Quote:
Originally Posted by Audree D View Post
Hi I am new to the forum. I saw this post and I thought I would try to get my r-16 to work with pro tools 8. The midi is working but I can't get the sound to work other than though the usb mic. I can't get any sound to come through the interface either. Does anyone have any suggestions ?
Hey! Do you have settingsfrom the first post?
God, I'm going crazy, left few days and my R16 still doesn't work in Pro Tools

Last edited by putmyloveonice; 10-27-2015 at 03:31 PM.
Reply With Quote
  #34  
Old 08-18-2016, 03:13 AM
robinabobbin robinabobbin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Otley, UK
Posts: 1
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Hi,
Please excuse the intrusion, I have been trying to find a link for your midi ox file for the R16 but it seems all the links are now broken, I would very very much appreciate if you might email a link or attach the file to bobbinbentley@gmail.com, I would be happy to pay for it if you send a paypal address....
Thanks for your hard work.
Regards
Bob
Reply With Quote
  #35  
Old 05-17-2017, 03:53 AM
fercobm fercobm is offline
Member
 
Join Date: May 2017
Location: MADRID SPAIN
Posts: 1
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Hi all, please, I would be very grateful if someone send me the midiox file
Reply With Quote
  #36  
Old 06-15-2017, 12:17 PM
dregal dregal is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Barcelona
Posts: 1
Default Re: Zoom R16 - CAN work with Protools 8 as Controller

Please, can someone send me the midiox file or re-upload

thanks!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zoom R8 as a Controller TheBrainWasher Third Party Interfaces 6 12-30-2013 09:02 AM
Zoom R16, Controller issues KDpowa MIDI 2 06-12-2012 06:21 PM
Zoom Toggle Buttons 1-5 wont work? MrWillsi3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-06-2010 08:56 AM
Zoom in to the sample waveform doesn't work mgoorevich Post - Surround - Video 21 02-03-2009 10:15 AM
Does Midi usb controller work with protools? karlomni MIDI 7 04-04-2007 10:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com