Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2010, 08:18 AM
c-arts c-arts is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Vienna/Austria - Europe
Posts: 48
Default Markers

Hello,

is there a possibilty that markers move within the region, i fthe region is moved?

Kind regards
Michael
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2010, 08:22 AM
originalscottyg originalscottyg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 731
Default Re: Markers

Highlight the region.
Shift click in the marker ruler at the top of the screen so that is highlighted as well.
Then use the Cut and Paste edit commands.
This is the only way that I know of.
HTH
__________________
Scott Gatteño
Yessian
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2010, 09:18 AM
TimNielsen TimNielsen is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Bay Area, CA
Posts: 1,194
Default Re: Markers

The markers are their own track basically, so they're not locked to any regions or anything else. The only thing you can do, as some else noted, is to highlight the marker track when cutting or pasting, and can carry them along, but it's a dodgy solution.

The other thing you could try is to use sync points in the region, those would work sort of like markers, and allow you to move it if you drag the region around. But I think you can still only have one sync point marked in a region? I haven't used that feature in ages, but might help accomplish what you want.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-12-2010, 09:54 AM
c-arts c-arts is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Vienna/Austria - Europe
Posts: 48
Default Re: Markers

ok i'll try those tips, hope it works!

Thanks a lot for help!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-12-2010, 12:02 PM
Mt.Everest Mt.Everest is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: New York
Posts: 1,154
Default Re: Markers

My favorite dialog of all time in PT is something like " This feature is not yet supported. Use cut /copy instead " when trying to slide regions with markers.

Its like an Easter Egg kind of. for oh... 10 years.
__________________
PT|HD4 Accel PCIx w Magma Chassis & 192 I/O
PT HD 9.0.5 - Mac Pro 8-Core 2.4Ghz Westmere 10.6.8
PT|HD 9.0.5 - MacMini Core-Duo, 10.6.8 - ProFire 2626
•••DON'T BELIEVE THE HYPE•••
•Use & Trust ø Cancellation!•
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beat Markers Appearing As Elastic Audio Markers Fabdickson Pro Tools 9 1 03-06-2012 06:03 PM
How to turn all Event Markers into Warp Markers ??? fman Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 04-29-2011 02:46 PM
All Event markers to warp markers? audioluche Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 01-11-2010 07:02 AM
MARKERS!!!! Jsswtpmp182 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-16-2006 11:50 PM
Markers??? KarateParty 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-18-2005 10:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com