Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2008, 08:21 AM
LSW LSW is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 342
Default Strange Strike Installation

New PC. Installed Strke, opened a sessions, PT told me it couldn't find Strike.

Downloaded and ran the updater. Strike there now, but can't find the content.

Downloaded and ran the content location set app, the location it was giving me seemed weird, but I said OK anyway. Strike content still not available.

Explored the disc for documentation - not there! Wait. This is disc 2. There's disc one, in the case! DOH!

What was strange - at no time did anything ever warn me that I really hadn't even installed Strike! or at least the first disc...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strike installation markinson Virtual Instruments 1 12-19-2010 12:18 AM
Strange installation problem with PT8 spy2520 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 15 05-04-2009 07:50 PM
Mac PT8 strike installation srslab General Discussion 2 04-10-2009 02:00 PM
Strike Installation nozombieno Virtual Instruments 1 04-02-2007 04:44 PM
I need Strike Installation Help!!! claudemorrow 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-05-2006 06:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com