Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2008, 01:23 AM
fizzler fizzler is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Vienna
Posts: 76
Default New driver for M-Audio FW1814 :-)

Finally the new driver (1.8.4-3) for the FW1814 solved all my issues on OS X 10.5.3 + PTMP 7.4.2
After short testing, everything seems to work fine now.
- fizzler

EDIT: After switching to 128 samples buffer setting I am experiencing many -9128 and -6101 errors even at very low track/instrument/plugin counts.
FIX: Switching to 1 processor seems to cure a lot (no more errors)
__________________
Mac Pro 2.66 Ghz 4-core "Nehalem", 6GB
OS X 10.6.4
Metric Halo ULN-2, UAD-2 Duo
Pro Tools 9, Logic Pro 9, Live 8, Cubase 5
Reply With Quote
  #2  
Old 06-28-2008, 03:46 PM
Allen Hallada Allen Hallada is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Sun Valley, ID
Posts: 6,686
Default Re: New driver for M-Audio FW1814 :-)

Same here. Works like a charm with iTunes/M-Powered Protools 7.4 and Garage Band and no monkeying with setup after rebooting computer. WTG M-Audio. Just need to figure out why Logic Pro 7.2 isn't recognizing it.

Allen
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Audio audio firewire driver 1.8.4-3 working in Snow Leopard Richard901 Pro Tools M-Powered (Mac) 0 08-30-2009 11:11 AM
Installing FW1814 driver question telstarstuff Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-07-2009 07:23 AM
Problem running at 48k on M-Audio FW1814 drenkrom Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-22-2008 12:05 PM
Black Lion Audio M-Audio FW1814 Mod jim jedlicka Pro Tools M-Powered (Mac) 1 04-14-2007 05:08 PM
Bug in Digi Core Audio Driver? Driver update coming? mgbasinski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2003 08:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com