Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-1998, 06:19 AM
JFJR JFJR is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Posts: 31
Default Mac & PC Plug-ins packaged together?

If I were to buy say the focusrite d2 & d3 plug-ins for NT would the Mac versions be on the same cd.So if I went to a studio that didn't have the d2-d3 plug-ins I could install them.Are you using dongles or disk authorizations?And if disk authorization would we get keys for the mac and PC?I know everyone hates the dongle but I personally wouldn't mind if it allowed me move my software from computer to computer.I have a friend who does this with his waves plug-ins.Basically he carries his dongle between studios.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-1998, 04:12 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,635
Default Re: Mac & PC Plug-ins packaged together?

Currently The PT NT system does not support "non core" (third party) plug-ins.
The only plug-ins it will run are the ones it comes with. This includes DigiVerb.

I understand that many of the TDM developer companies are working on porting there plug-ins to NT. When they will be complete, I don't know. Digidesign Markets and develops the Focusrite plug-ins. They will be some of the first to make the transition. Copy protection issues are still being desided upon, so I don't know the answer to that at this time.

-TS-
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-1998, 03:52 PM
george george is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Quebec, Canada
Posts: 46
Default Re: Mac & PC Plug-ins packaged together?

Many companies will be porting their plugins to NT?
hmmmmm. I'm affraid to say that but Lexicon and Waves doesnt seem to lift a finger on all of this.
They say that " there are no plans at this time!" .
geeez
What an answer !

GL
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug ins Missing (Kontakt, POD Farm) from Pro Tools 10 Plug-in list smythmakesmusic macOS 28 05-13-2017 05:41 AM
Super TDM Plug ins;TC VSS3,Master X,Line 6,Sonic Solutions,Eventide TDM Plug Ins Digitaliz Buy & Sell 3 07-26-2013 05:39 AM
Massey plug ins demo corupted mixer, 'Plug in Racks need reset' amerikiwi VENUE Live Sound Systems 2 09-21-2012 10:42 PM
MBOX Packaged Software Twice As Deep 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 06-30-2008 11:45 AM
Plug-ins packaged w/Pro Tools 6 Steve2000 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-12-2003 11:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com