Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Third Party Interfaces

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-19-2020, 06:15 PM
DNET DNET is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Australia
Posts: 11
Default Behringer UMC1820 - Pro Tools 11

Hoping some can help. Pro Tools 11 will not recognise the interface's (Behringer UMC1820) individual inputs, only SPDIF 1 & 2. No sound/input signal into Pro Tools. Have reinstalled drivers for both. I was previously using Eleven Rack as my interface. Any ideas. Thanks in advance.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Behringer U-PHORIA UM2 and Pro tools sandog Pro Tools 12 0 03-28-2017 06:53 PM
Pro Tools 11 and Behringer UMC 404HD csanchez9 Pro Tools 11 0 12-28-2016 07:54 AM
Using Behringer USB mic with pro tools ANBUACHALL Pro Tools 12 1 10-17-2016 07:30 AM
Pro Tools 10 and Behringer FCA202 ... anyone using? NHH macOS 1 10-03-2012 12:57 AM
behringer mx9000,behringer mx3282A,mackie 24/8buss JOAN ROSALES 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-03-2004 01:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com