Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2008, 04:38 AM
Pythagor Pythagor is online now
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moscow Russia
Posts: 224
Default Anybody tried to clean fader?

Hi there
i'm curious if anybody already tried to clean faders on ICON. On mine some of them are more difficult to move then others
thanks
Leonid
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2008, 10:06 AM
nucelar's Avatar
nucelar nucelar is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Location: Barcelona
Posts: 386
Default Re: Anybody tried to clean fader?

Hi, ask your official tech support. They will give you detailed instuctions, and you must sign a Release of Liability document if you are going to do this by yourself. I Have done it because faders began to lose touch sensibility. After cleaning, they behaved like new
Cheers
Reply With Quote
  #3  
Old 04-10-2008, 07:43 PM
GlennR01 GlennR01 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 253
Default Re: Anybody tried to clean fader?

Quote:
touch sensibility

__________________
Mac Pro Bloomfield Mid 2012 3.2GHz Quad Core 32GB • Mac Pro Harpertown 3.2GHz 8 Core 16GB • Mac OS 10.9.1 • PTHD 10.3.9 • PT HD 11.2.1 • PT HDX2 • PT HD7 Accel • Magma PE6R4i • 192 IO x 6 • 192 Digital IO x 2 • HD Omni IO • D-Control 32 Fader • UAD2 Octo Ultimate
Reply With Quote
  #4  
Old 04-11-2008, 01:23 PM
Pythagor Pythagor is online now
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Moscow Russia
Posts: 224
Default Re: Anybody tried to clean fader?

our technical suport asked me to send them picture of fader so they can understand better what i'm talking about
i better not to sign Release of Liability document...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
10.3 and 10.3.1 Small Volume Fader AND Clip Gain Fader Problem Ale macOS 1 10-11-2012 10:07 AM
Making plugins swap into fader on Presonus fader bryandugans Pro Tools 10 1 04-11-2012 07:57 PM
Basic Gain Structure Fader/Master Fader Question acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-16-2011 05:36 AM
FADER MUD - IMPOSSIBLE TO MAKE FADER WRITES IN REAL TIME Jim Casey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-22-2007 10:34 AM
DIGI: Will it ever be possible to implement Pre-Fader Inserts on the Master Fader? Ricky Cobble Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-05-2003 04:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com