Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2010, 12:05 PM
classickstudios classickstudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Lost Communication With Audio Interface

I've been getting this error and the most dreadful CPU power error too..

I have a digi 003 with an imac (2.16Ghz Intel Core 2 Duo/1GB 667 MHz DDR2 SDRAM) running leopard 10.5.7 and pro tools 8.0.1

can anyone help?

and I just upraded to 8.0.3 and now when i open a pro tools file it loses connection with my audio interface right away and protools freezes
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2010, 12:37 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,222
Default Re: Lost Communication With Audio Interface

Was it working with 8.0.1? If it was, I would roll back as 8.0.3 I think is for Snow Leopard(remember, if it ain't broke, don't fix it).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2010, 02:17 PM
classickstudios classickstudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Lost Communication With Audio Interface

well i did go back.. but there's every 3 sessions.. it starts to lose connection to the audio interface
Reply With Quote
  #4  
Old 02-14-2010, 03:17 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,222
Default Re: Lost Communication With Audio Interface

I'd try a new firewire cable as I had the original fail for no reason.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #5  
Old 02-14-2010, 07:08 PM
classickstudios classickstudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Lost Communication With Audio Interface

I get bursts of noise like every 3 seconds after keeping my sessions up for a while or having alot of plug-ins in.. and then the audio interface loses connection
Reply With Quote
  #6  
Old 02-14-2010, 11:30 PM
classickstudios classickstudios is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Default Re: Lost Communication With Audio Interface

Anyone?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost Communication With Audio Interface -6097 Zoduati 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-20-2012 07:07 PM
Lost Communication With Audio Interface -6097 Bren10 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 08-17-2010 03:42 AM
Lost Communication with Audio Interface! richeymcc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 06-11-2010 09:47 AM
003 - lost communication with audio interface -PT LE 8.1 alex s 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 33 12-01-2009 11:48 AM
Lost communication w/the audio interface (-6097) Meko511 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 12-31-2007 12:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com