Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-25-2010, 08:25 AM
fendeanson fendeanson is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Missouri
Posts: 1
Default Problem w/ Pro Tools 8 M-Powered and Vista

Hi,

I bought an old version (7.3) of Pro Tools online, registered it, and got the free upgrade to version 8. I installed version 8 and when I hooked up my M-Audio Firewire 410 and started Pro Tools, it messed up the colors on my computer. I can't figure out what the problem is. Does anyone know anything about this?
__________________
Galen // fendeanson.com


Computer
ASUS F8SA-X2

OS
Windows Vista Home Premium

Interface
M-Audio Firewire 410

Software
Pro Tools M-Powered 8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8 M powered, vista 32 bit home Mrbendointhis Pro Tools M-Powered (Win) 0 10-15-2010 09:08 PM
Help running Pro tools M Powered on Vista Ziggypunk Pro Tools M-Powered (Win) 5 09-02-2009 12:04 PM
Pro tools 8 m-powered and vista 64 christodoulidesd Pro Tools M-Powered (Win) 60 06-23-2009 01:47 AM
pro tools 8 m- powered on 64 bit vista? geoglove General Discussion 1 05-27-2009 07:01 AM
Pro Tools M-Powered for Windows Vista DaVeSaNiTy Pro Tools M-Powered (Win) 3 03-01-2007 02:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com