Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-18-2012, 07:03 AM
nstu nstu is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Deutschland
Posts: 111
Default strange display issue MC Mix (Euphonix)

Hi there,

a while ago i had bought two used mc mix (euphonix) and both worked very well.

for some reason on one unit that i setup at the first, the first fader display got sometimes a problem. so it all went yellow in the display.
when i restart just the unit, it gets back to normal.

i thought it was an technical issue, but today i see that all signs at fader 1 are placed in the other way around, like in a mirror.
I'm thinking of trying to find a dealer who can check that board...

its not that hugh problem because of a simple restart, but i want to hear if somebody else had that problem?


I'm on osx 10.7.3, PT 10.0.1, last eucon software and the boards have the last firmware.

thanks
__________________
nMP (3,5 GHZ 6-core, 16GB, 1x 512 PCI-SSD, 2x D700, Akitio Duo Thunder2 with SSD Angle Bird 256 GB & 512 GB) | OS 10.12.2 | ProTools 12.7 | UAD Apollo DUO + Apollo QUAD (both with TB Card) | iPad 3 with PT Control | Euphonix Artist Mix
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Euphonix MC control issue in Cubase Freddy Holm Artist Series 2 05-23-2013 03:23 AM
Pro Tools Display issue! PLEASE HELP! osilva88 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-11-2012 01:34 AM
Euphonix Support-Flickering Display on MCControl chris perry Artist Series 2 09-15-2010 03:14 PM
Little display issue... French links 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-02-2008 09:33 AM
Strange session state - display frozen, play/record strange pkcraft Pro Tools TDM Systems (Win) 2 06-04-2007 03:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com