Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-05-2015, 09:36 PM
Allan1 Allan1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Australia
Posts: 3
Default El Capitan

Hi. I have just made the mistake of downloading El Capitan on my Mac Book Pro and of course, ProTools fails to recognise the new os.
How long do you think I will have to wait before new drivers etc will be released so that I can get back to recording?
I am using MBox mini ProTools 11.3.1.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-05-2015, 09:58 PM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,596
Default Re: El Capitan

Quote:
Originally Posted by Allan1 View Post
ProTools fails to recognise the new os.
Can you be more specific? What exactly is happening, or not happening? There might be a workaround but we'd need to know more.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-06-2015, 07:30 PM
Allan1 Allan1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Australia
Posts: 3
Default Re: El Capitan

Quote:
Originally Posted by Eric Lambert View Post
Can you be more specific? What exactly is happening, or not happening? There might be a workaround but we'd need to know more.
Hi Eric, Thanks for your time. When I first started PT after the upgrade to El C it told me that certain audio drivers would no longer be available.
When I activate both red record buttons it goes into a horrendous overload - feedback scream with the gain turned right down and no microphone connected.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-06-2015, 07:33 PM
Allan1 Allan1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Australia
Posts: 3
Default Re: El Capitan

Quote:
Originally Posted by Eric Lambert View Post
Can you be more specific? What exactly is happening, or not happening? There might be a workaround but we'd need to know more.
And some plug-ins I think were also removed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S3 and El Capitan - no go Cliffy_Boy Pro Tools | S3 9 11-16-2015 06:27 AM
El Capitan mastertstudio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 21 10-25-2015 02:55 PM
El Capitan OSX DJ Bechara General Discussion 30 10-07-2015 02:47 AM
PT 11.1.1 & El Capitan? Sparky1 Pro Tools Software (Mac) 7 10-03-2015 10:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com