Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2012, 03:43 PM
onepercentfree onepercentfree is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 255
Default Mixer.aaxplugin _10.1.2 ????

Anybody know what the new aax plug in Mixer.aaxplugin is for....
i don't have this in rtas ever but now getting this plug with all option left unchecked seems to be almost a default.
It's not the dither or surround mixer just mixer.aaxplugin.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2012, 04:22 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,561
Default Re: Mixer.aaxplugin _10.1.2 ????

This is the mixer that the HDX card uses.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-11-2012, 04:25 PM
onepercentfree onepercentfree is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 255
Default Re: Mixer.aaxplugin _10.1.2 ????

Ok thanks so it's just a HDX working plug so gonna delete it...

Doing my clean install now..

peace
Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2020, 10:12 AM
rinky rinky is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: NorCal
Posts: 242
Default Re: Mixer.aaxplugin _10.1.2 ????

I have a Mixer.aaxplugin that was created/modified in 2014.
Can't find an update. Should this be removed?
Thanks!
__________________
PT Ultimate 2020.5
PT HDX
MacPro 7,1
16 Core
96 GB ram
OS X Catalina 10.15.5
Somehow, musicians are now technicians!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10 stops loading at "VariFi.aaxplugin" Soul El Windows 55 02-24-2013 08:55 PM
How to deal with Latency from Surround Mixer - Stereo Mixer. Spyderrp7 Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 11-02-2012 03:41 PM
Stereo dithered mixer with summing mixer? Brahamnesik Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 04-16-2011 10:13 AM
Eucon control over M-Audio Profire DSP Mixer/Focusrite DSP Mixer? finkbmx Artist Series 1 12-26-2010 12:11 AM
analog mixer + control surface = digital mixer? j20056 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 10-11-2006 05:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com