Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2017, 03:31 PM
CarrieLosAngeles CarrieLosAngeles is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Los Angeles
Posts: 7
Default MBox2 to Scarlett2i2

Hi,

7 years ago I built a file on PT7.4 w/the MBox2 interface and now I need to edit that file in PT12 w/new interface, Scarlett 2i2.

I've changed my I/O settings but cannot get the file to load in a new track.

Thank you for any ideas,
Carrie
Reply With Quote
  #2  
Old 11-28-2017, 04:03 PM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,226
Default Re: MBox2 to Scarlett2i2

Pro Tools 10 still converts the sd2 files and earlier session types.

Or some batch convert audio but lose very old sessions.
(In an app like Amadeus)

I can run 10HD in High Sierra but the graphics are failed.
However old session-updating for HD12 is my only use there.
__________________
(Help us Help You)<<<click here

APFS 90% 10% Audio on Both.

Pro Tools U-2020.5 macOS 10.14.6 APFS
Second boot-macOS 10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(2k10MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MVC-Edition-dual mini 6 pin. one spliced to add Avid mini 4 pin-hdx)
FW-CoreAudio (for poly-recording)
(SSL-HUI-MIDIoverIP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
new systems builds / upkeep / +
----
New builds:
12 core nMP HDX 1 Slot 5 stock HDX Mac mini 6pin to 4 pin HDX power like 5,1 mp's used)
16 core nMP rack-test station
28 just because machine
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MBox2 Mini - Upgrade Hardware to MBox2 Pro gjmunro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-14-2009 01:09 AM
My MBOX2 and MBOX2 mini won't work in Europe? jonslaten 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 03-25-2009 03:12 PM
System Preferences Shows MBox2 and MBox2 Pro adam79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-16-2007 03:46 PM
Macbook 1.83ghz Core 2 Duo and Mbox2/Mbox2 Pro fhqwhgads 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10 12-12-2006 09:23 PM
Help! MBox2 firmware update killed my mBox2 kova 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-27-2006 05:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com