Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2011, 08:07 PM
Karma180 Karma180 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada
Posts: 34
Default Digi002 (blush)

Hi, Newbie here ... and I'm prolly on the wrong forum 2 boot!

I am about to upgrade from my old Digi001 (yes, I still use it and it works great for me) to a laptop with a Digi002 rackmount.

My question is: will my ProTools LE 6.4 files play thru the Digi002 software (I'm not sure what it will be as, of course, I am buying it used).

I use my Digi001 with a desktop and monitor on stage for backing trax for my band; and with the upgrade to the Digi002 we can take a laptop on stage which will be a lot easier.

Should I expect any trouble in playing my Digi001 ProTools 6.4 LE (run on a Windows XP desktop) when I migratge to a Windows XP laptop with FireWire and whatever ProTools software comes with it? If no software come with it, can I use my 6.4 LE with the Digi002?

Thanks for your patience!

TTY,
Karma
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2011, 08:37 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,625
Default Re: Digi002 (blush)

The old 002 should work fine with XP and 6.4. If its coming to you used, it may have been used on later software, so it may ask for a firmware download/update. I would go ahead and let that run(no internet connection needed as the firmware is actually built into the Pro Tools software). Be patient as it can take 30-40 minutes(and don't interrupt it!!!). If its the same computer that you ran with the 001(and it worked well) you should be fine, but remember that the firewire controller(in the PC) needs to be a TI chip, and never, NEVER, EVER plug/unplug the firewire while things are powered on
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2011, 05:41 PM
Karma180 Karma180 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Canada
Posts: 34
Default Re: Digi002 (blush)

How do I know if its a T1 chip??? Thanxs again!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-03-2011, 07:42 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 35,625
Default Re: Digi002 (blush)

Quote:
Originally Posted by Karma180 View Post
How do I know if its a T1 chip??? Thanxs again!
Check the manufacturer's info or run a Sandra report as described here: Help us Help You - READ THIS Before Posting!
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi002 (blush) Karma180 General Discussion 1 11-02-2011 08:04 PM
Power Mac Digi002 rack and Digi002 with faders jpkorell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-08-2011 11:17 AM
Pro Tools & Digi002/Digi002 Rack/M-Box Kavie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-09-2005 02:33 PM
Digi002 and G5 up2002 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 01-03-2004 11:07 AM
Digi002 Rack shipping with Digi002 plugin pack? Vaphoron 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-22-2003 02:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com