Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2011, 06:08 AM
deziarlleh deziarlleh is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: cleveland
Posts: 7
Default pro tools rewire reason 5 problem

when i try to record my beat into pro tools. the first sample records late.
what di i need to do
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 5 in Pro tools LE 8.0.3 rewire problem. LizS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 13 10-28-2010 04:18 PM
Problem with Pro Tools as Rewire Host for Reason 4 midi sordino 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-28-2007 03:56 PM
instaled pro tools 7.3 & reason 3, REWIRE PROBLEM! tomward Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-04-2007 05:31 PM
Problem with Reason Rewire Glenn75 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-18-2004 09:06 PM
reason - rewire - pro tools only 2 tracks problem Tex Tiles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-11-2003 02:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com