Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-09-2019, 10:08 AM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 34
Default Changing Display Module Views From the Surface

I'm unable to change Display Module view for an individual strip. (S6 19.7)
As per S6_Guide_v19.5.pdf:
1.On a Fader Module press and hold Attention on the desired strip.
The strip Select switch lights and the OLED displays Meter below the Select switch.
2.Press the Select switch.

3.Pressing Display 1 and Display 2 zooms waveforms in/out instead of toggling other views.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2019, 10:31 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 742
Default Re: Changing Display Module Views From the Surface

I believe there were some typos in the User Guide that we found recently. Here's what should work for individual and all strips:




best,


Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2019, 11:07 AM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 34
Default Re: Changing Display Module Views From the Surface

Thanks, but I think there's a bug with this functionality.
It works initially but as soon as you either Attention any channel or engage "Layout Mode" it breaks and Attention+Select doesn't do anything anymore. Create a new session and test for yourself.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2019, 12:54 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 742
Default Re: Changing Display Module Views From the Surface

I'm not seeing any breakages with Attention + Sel on Current+ versions of S6. Let me revert to S6 19.7 and see if I can make it fail.



Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #5  
Old 10-10-2019, 06:41 PM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 742
Default Re: Changing Display Module Views From the Surface

Greetings,

Is it possible that you have an On Attention Zone for Knobs active in the same bucket that you are attempting to tweak your individual Display Module views on? Please try suspending the Zone then attempt a global or individual display view change. Let me know. Thanks.



Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #6  
Old 10-18-2019, 11:36 AM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 34
Default Re: Changing Display Module Views From the Surface

Correct Jeff. Suspending "Attention Expand Knob Zone" lets me change global/individual display view.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-19-2019, 04:49 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 742
Default Changing Display Module Views From the Surface

Thanks for the confirmation.


Jeff



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Display Module Request - Maintain strip view/ignore expanded knob information jmattchan Pro Tools | S6 4 09-11-2018 08:32 PM
Fader Module meter led display with 5.1 tracks o-matic Pro Tools | S6 3 02-28-2018 11:52 PM
Feature request for changing Edit and Mix Window Views Pablo_D_R Pro Tools 11 3 04-15-2017 10:01 AM
Assertion Bug when changing track views. benwalker Windows 0 09-15-2014 05:35 AM
changing sends assignment views jackp Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-21-2012 10:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com