Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-26-2005, 12:20 PM
davec davec is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal, Quebec
Posts: 651
Default Strange Midi Click behavior

Since upgrading to PT 6.4cs9, new sessions have a weird Clicking problem as such:

When Clicking in standby mode (ie. record is enabled and waiting for Quick Punch from my Keyboard) the Clicking has no accented Click and the speed is faster than when I actually am recording. Anyone have this problem??? This makes it almost impossible to start out in the right tempo.

I'll be upgrading to 002r and PTv7 once my fire wire card gets in.
__________________
Peace...

--davec
StudioFX Multimedia
SpellWell Software
Reply With Quote
  #2  
Old 12-27-2005, 07:05 PM
davec davec is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Montreal, Quebec
Posts: 651
Default Re: Strange Midi Click behavior

Anybody experience this before?
__________________
Peace...

--davec
StudioFX Multimedia
SpellWell Software
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Global MIDI Offset strange behavior Oroz Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-02-2009 10:16 AM
Strange Global Midi Offset Behavior cc1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-07-2007 07:21 PM
Strange MIDI behavior in PT7.1 Ray Campbell Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-09-2006 07:53 AM
Strange click behavior ricupad 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-26-2005 11:32 AM
strange midi behavior? Is it a bug? Alex Rodriguez 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-23-2004 07:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com