Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-30-2003, 04:22 PM
brownmusic brownmusic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: Laurieton, Australia
Posts: 16
Default Mbox - Routing the computers audio through the mbox ie. CD Rom, system sounds

is it possible with Mbow Xp to route your systems audio through the output of the Mbox as you can do on Macs ??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 3 - No Playback or System Sounds jackmanndxb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-06-2013 02:55 PM
Sending System Sounds through MBox using Wavedriver RJO 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-10-2010 08:12 PM
can't play XP system sounds or iTunes thru Mbox Bassman3141 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-28-2005 05:06 PM
Intermittent XP system sounds with Mbox Bassman3141 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 06-29-2004 04:49 PM
System sounds & MBox robbins876 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-22-2003 01:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com