Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2019, 10:25 AM
metalmixer metalmixer is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: San Francisco
Posts: 219
Default Amp Farm 4 Crashes...

Amp Farm crashes Pro Tools 2019.6 HDX on Mac OS Sierra on session @ 192K...
And when it doesn't crash audio signal is unusable ...
Reply With Quote
  #2  
Old 10-23-2019, 01:12 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,090
Default Re: Amp Farm 4 Crashes...

You should contact Line6 Support
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2019, 04:03 AM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 811
Default Re: Amp Farm 4 Crashes...

Tried to use it in 44.1 today. Just changing to a deluxe reverb preset crashed PT. I gave up after a few attempts and used something else. That was a stereo instance placed just after Falcon 2. On a rendered (comit) version of that track, it works just fine.
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
  #4  
Old 10-24-2019, 05:48 AM
John_Toolbox's Avatar
John_Toolbox John_Toolbox is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Minneapolis
Posts: 5,349
Default Re: Amp Farm 4 Crashes...

Didn’t realize there was finally a modern version of amp farm. I still have a dedicated TDM system just for running this and a few other TDM plugins that I used a lot in the early 2000’s. This was one of the best guitar plugins I have ever used. Unlike many modern guitar plugs it was simple and easy to get a good sound quickly. I am glad to see they focused on keeping it backward compatible instead of bloating it with unnecessary features. Hopefully they get the glitches worked out soon.
__________________
- John

If a MIDI event triggers a sample of a tree falling and there's no one there to hear it, does it make a sound?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-24-2019, 10:36 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,368
Default Re: Amp Farm 4 Crashes...

Have either of you opened a ticket with Line 6 support yet?
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pod Farm 2.5 crashes Pro Tools 10 Hopeless and Reckless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-21-2012 03:06 PM
Amp Farm / Echo Farm Stop Passing Signal heavymoe Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-24-2009 10:00 AM
pod farm free crashes session darcy8 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 40 11-17-2009 12:31 PM
Amp farm 3 ilok auth. "AMP FARM TDM HD"? confirm! crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-19-2005 11:06 AM
Power of a DSP farm compared to Mix farm? Realistically. Heaven Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-16-2002 10:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com