Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-15-2014, 10:27 AM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Pro Tools 9 installer

How can I get Pro Tools 9 installers ? I have lost my DVD
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 02-15-2014, 11:06 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is online now
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,307
Default Re: Obtaining software

Quote:
I have lost my pro tools 9 discs , how can I get more ? I still have my ilok but no software !
Aren't the links showing in your Avid Account?
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-15-2014, 11:08 AM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Arrow Re: Pro Tools 9 LE

I don't know about discs, though downloads are available through the links here.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #4  
Old 02-15-2014, 11:25 AM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Pro Tools 9 LE

Thankyou
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 02-15-2014, 12:53 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Obtaining software

It looks like the license on your iLok was registered to your iLok account by someone else:
Product: Pro Tools LE to Pro Tools 9.0 STU Crossgrade Purchased: Apr 29, 2011 Registered: Apr 29, 2011

Where did you buy it?
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #6  
Old 02-15-2014, 01:29 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Pro Tools 9 LE

I bought it at best buy and no it's not showing up on my avid accoint
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #7  
Old 02-15-2014, 02:11 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default My Avid account

None of my products show up in my Avid account , I've registered several products with Digi design over the years , is all that lost ?
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #8  
Old 02-15-2014, 02:15 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Pro Tools 9 LE

Correction : I bought it at Guitar Center
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #9  
Old 02-15-2014, 02:26 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Pro Tools 9 LE

Sorry for the mix up Bruce , I just researched my account and found out I bought the PT9 software on EBay and the Liscense was transferred to my ilok on 4/29/12 by the eBay seller , now I have lost my software via moving and need to re-install , what are my options ? Thanks
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #10  
Old 02-15-2014, 03:14 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,824
Default Re: Pro Tools 9 LE

Quote:
Originally Posted by davyjune87 View Post
Sorry for the mix up Bruce , I just researched my account and found out I bought the PT9 software on EBay and the Liscense was transferred to my ilok on 4/29/12 by the eBay seller , now I have lost my software via moving and need to re-install , what are my options ? Thanks
It's the responsibility of the seller to provide the installers when they sell a used license. This particular seller sold you a non-transferrable license (which is fraud). I've asked Avid to look into your case to see what your options are, and will get back to you (probably after the weekend, though).

I don't believe you did anything wrong, the seller did. But this is a lesson on why buying on ebay is risky.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pro tools hd 10 installer fretfingers Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-23-2013 10:50 AM
The installer was unable to launch the PACE system files installer - Help please buzz302 Pro Tools M-Powered (Win) 3 02-14-2012 10:05 AM
Pro Tools 8 LE Installer Jack Green 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-21-2011 07:26 PM
Pro Tools 8 installer dvd xterraguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-23-2010 07:50 PM
Is there a seperate Windows 7 64 PT 8 installer (other than WinXP installer) RuffinMedia 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-26-2010 10:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com