Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-16-2019, 05:54 PM
basslik's Avatar
basslik basslik is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 1,527
Default (GROUP) clip gain

Good evening everyone,


I trying to figure out how to use clip gain as a group, any pointers greatly appreciated, thanks.
__________________
MAC PRO 2010 5,1 3.46hex 96ram - Mt. Lion 10.8.5 - PT 9.O.6 003 CONSOLE /DIGIMAX FS /PCM90 2CHANNEL SPDIF

Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Group Volume Edits With Clip Gain audioman1973 Pro Tools 12 6 06-05-2017 11:08 AM
Lock a clip in the clip group so it won't delete with other unused? DBK Getting Started 3 04-19-2015 05:45 AM
Group clip gain adjustment problem Ke productions macOS 28 04-08-2015 06:29 AM
AudioSuite Gain/Normalize also on Clip Gain A-n-d-i macOS 0 03-13-2014 12:46 PM
Clip gain on clip groups: bug or feature? idris Post - Surround - Video 6 01-02-2013 10:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com