Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-14-2019, 02:42 PM
stevecomeau stevecomeau is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 6
Default Import Session Data Problem

I used to be able to pick which tracks to import in the dialog box. None of the tracks are visible in the dialog box. Stumped.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-15-2019, 06:17 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,610
Default Re: Import Session Data Problem

That is odd. Perhaps as a workaround, open the session you want to import from, select the tracks you want, and choose Export/Selected tracks as new session.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2019.6 Ultimate | Omni | macOS Sierra
PT 2019.6 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2019, 04:46 PM
kcfroines kcfroines is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Los Angeles, CA
Posts: 27
Default Re: Import Session Data Problem

Are you trying to import surround tracks into a non-HD/Ultimate system?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-17-2019, 11:38 AM
stevecomeau stevecomeau is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United States
Posts: 6
Default Re: Import Session Data Problem

No


Sent from my iPad using Tapatalk
Reply With Quote
  #5  
Old 02-17-2019, 03:13 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: Import Session Data Problem

Screen resolution issue? What's it set to?
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-17-2019, 03:51 PM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,266
Default Re: Import Session Data Problem

Incompatible Tools - OS version ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Import Session Data Problem...? Nathan W. Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-31-2009 03:24 PM
Problem with Import Session Data in ProTools 8 Corto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 02-16-2009 04:35 PM
Problem with import session data 7.1cs9? Jon_Atkinson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-17-2006 08:08 AM
Import Session Data Problem Rawbs General Discussion 1 11-10-2005 02:06 AM
Import Session Data problem scottgreiner Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-30-2004 12:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com