Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2013, 05:04 PM
quangaroo quangaroo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Los Angeles
Posts: 38
Question PT10 - Clip List always empty (no clips show)

I'm a longtime user of PT but just recently upgraded to PT10 from PT8LE. I have it running through my Digi 003 Rack without any issues--but have noticed my Clip List is always empty. This has been this way since Day 1 of the install.

No matter how many files I have in the session, none show up in the Clip List sidebar. I have it set up (at least I think I do) to show everything but MIDI, but there are no clips listed.

Any ideas what the problem might be? Thanks!

Computer is a MacPro 2.66 GHZ Quad-Core with 16GB, running OS X 10.8.3.
ProTools app and the sessions are on separate HD's.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2013, 05:26 PM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

Clear your Find.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-17-2013, 05:46 PM
quangaroo quangaroo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Los Angeles
Posts: 38
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

Thank you--worked like a charm!

Was it "searching" for something it couldn't find and showing the results (an empty list)?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-28-2017, 05:31 PM
Bill Sorrells Bill Sorrells is offline
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Florida USA
Posts: 2
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

Thanks a million, Drew.http://duc.avid.com/images/smilies/smile.gif
It works on PT 11.2.2 also.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-18-2019, 03:02 PM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 199
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

Thank you!!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 04-19-2019, 05:00 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,526
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

Glad to help........ 6 years ago!!
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-19-2019, 07:52 AM
Ty Ford Ty Ford is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Baltimore, MD
Posts: 199
Default Re: PT10 - Clip List always empty (no clips show)

I know, right?

I've been a PT user for over 15 years and never saw this before.

WTF?!?!?!?!

Thanks again.

TY
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT10 Clip gain - multiple clips adjust at once? willco macOS 6 12-09-2018 08:39 AM
Set Duration of Empty Consolidated clip ... ptfigg macOS 5 08-22-2013 11:04 AM
Exporting Clips as WAVs, clips dont highlight in list gigantorbuzz Pro Tools 10 6 08-05-2013 01:07 PM
sorting clips in clip list martthie_08 Pro Tools 10 0 07-01-2013 03:59 PM
Play list empty: Why? Tom Harmon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 04-20-2001 07:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com