Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2014, 08:43 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Avid will the track preset functionality be included in PT11?

So what I'm asking is are there plans to include this functionality itb?

Currently it's working but with workarounds, but does avid plan to implement this as a true function?

And for the record we are talking about presets saved by the user that have certain plugin chains already instantiated on tracks. They can be recalled when creating new tracks via the new tracks dialog.

Everyone will, can, or does use this function.
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2014, 08:47 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,542
Default Re: Avid will the track preset functionality be included in PT11?

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
So what I'm asking is are there plans to include this functionality itb?

Currently it's working but with workarounds, but does avid plan to implement this as a true function?

And for the record we are talking about presets saved by the user that have certain plugin chains already instantiated on tracks. They can be recalled when creating new tracks via the new tracks dialog.

Everyone will, can, or does use this function.
The workaround comes from what Avid did in Pro Tools Express, so it's on their radar screen. It's high on Idealscale and I think they watch that somewhat.

My guess is yes, it's coming soon.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2014, 08:51 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,669
Default Re: Avid will the track preset functionality be included in PT11?

Very good I got to thinking about the other thread where they were asking a somewhat more high profile question toward avid.


This however has been on the block as a work around for some time - so I was just curious
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-31-2014, 08:57 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,542
Default Re: Avid will the track preset functionality be included in PT11?

Mine is just a guess, but it is based on the fact that the functionality is there already, sort of, and I know they see the need. No one knows how soon is soon though.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Easier "MIDI Learn" functionality for PT11? Please? Subparmusic Pro Tools 11 10 06-06-2016 01:22 AM
Track Preset hack - PT11 edition johnsimmons Pro Tools 11 22 02-09-2016 06:39 PM
Problem with sound after bouncing to disk from PT11; audio included dominf Windows 6 03-21-2014 06:16 PM
sell Pro Tools 11 + Avid Fast Track solo (ilok 2 included!) kind Buy & Sell 0 02-20-2014 02:48 PM
Erratic "Solo" Track Functionality TonyVT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 01-11-2004 10:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com