Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2008, 12:00 PM
nachonieto nachonieto is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: barranquilla,colombia
Posts: 77
Default "access violation " protools can not make auto backup "

why ?, this make me die men and sometimes before this message the session crash and i need to goin to the backup files and recovered thats make crazy !!!

my system is amd X 62 dual core , mother board asus m2n - sli , 4 gigas of ram , 2 sata hard drives . please help
Reply With Quote
  #2  
Old 12-16-2008, 12:30 PM
sbag sbag is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Louisville, Ky. Vest End
Posts: 375
Default Re: "access violation " protools can not make auto backup "

do u have cracked plugins installed ?
run the tech utility.
__________________
Gear>
C8, 002, Trigger Finger, Kontrol 49, Apc 40
SW >
Pt 8, Reason 5, Recycle 2.1, Ableton Live Suite 8.02
Plugs >
All Registered plug in's & Vinyl out the wazoo. Mp3 sucks
Reply With Quote
  #3  
Old 12-16-2008, 12:46 PM
nachonieto nachonieto is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: barranquilla,colombia
Posts: 77
Default Re: "access violation " protools can not make auto backup "

How i can launch this ?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-16-2008, 04:54 PM
nachonieto nachonieto is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: barranquilla,colombia
Posts: 77
Default Re: "access violation " protools can not make auto backup "

by the way i only work with the digi plugs , the problem begun with the format in my computer , and the change of a ide hard drive ( the system use to be here ) , and mount windows in the sata hard drive
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
assertion in "..\Mdie_TrackPlayer.cpp", line 469 / access violation/ DAE error -9400 thibault 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-22-2013 06:08 PM
Help with Pro Tools "Access violation occurred unable to read dll" issue dfeeley 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-16-2011 10:01 PM
Help with "Could not complete the exit command because Access Violation occurrred" keithl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-06-2010 07:24 PM
"protools cant make autobackup because access violation " nachonieto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 01-29-2009 07:43 PM
Help? sudden error repeats: "access violation occurred" jojo99 Pro Tools M-Powered (Win) 5 01-26-2009 10:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com