Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #14  
Old 08-19-2019, 10:28 PM
Neale Neale is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Canada
Posts: 339
Default Re: Plugin GUIs disappear at first

To be clear - I only see "Select by Touch" in the EuControl Settings/General page. When selected, the issue presents itself whether I select by faders or the touchscreen. When this option is NOT selected, of course the faders do not do the job of selecting, but the issue still presents itself when selecting a different channel via the touchscreen.

So... no difference, problem persists with or without that option.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plugin settings disappear when reopening the session - PT 10.2 Luke83 macOS 0 07-27-2012 09:06 AM
Ugly parameter-markers in plugin guis after upgrading to Win7/PT 8.0.3 RiF 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 12-20-2010 09:31 AM
Plugin inserts disappear? D3lta 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-07-2010 11:49 PM
mbox1+GUIs= dropouts mrtunes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-04-2006 01:55 PM
Plugin GUIs cause crash? Snitz Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 08-31-2005 09:12 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com