Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2016, 05:16 PM
JeffFormosa JeffFormosa is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: United States
Posts: 2
Default Track Preset hack

Hello,
In PT 9, I was able to create a folder named Track Presets in the Pro Tools folder inside the Digidesign folder.(Applications/Digidesign/ProTools/Track Presets/Tracks/drum template.ptt), and I would see the session listed in the new track window under the track type (aux, stereo, mono, etc.)when adding tracks to a running session. My tracks would come in from that session like using import session data with plugins and routing.
Does any know if this "hack" can be done in PT12.5 and how to do it?
Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2016, 05:23 PM
JuanPC JuanPC is offline
Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Miami FL
Posts: 600
Default Re: Track Preset hack

i don´t understand, ¿can you make a video?

if not, there´s always: http://protools.ideascale.com
__________________
--->If you don't like what i wrote:
Click: JuanPC
Click: View Public Profile
Click: User lists^
Click: Add to ignore list.
Solved.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-29-2016, 05:26 PM
mrtomcat mrtomcat is offline
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Studio City
Posts: 225
Default Re: Track Preset hack

http://www.pro-tools-expert.com/home...ls-11-mac.html
__________________
Mixing/Producing/Recording
PT Ultimate 2019.5
Wavelab Pro 9.5
UAD Satellite Octo Thunderbolt,
Apollo Twin Duo,
HDX Card running in Sonnet TB3 expansion box,
2x Avid I/O Analog 16/16,
4x Artist Mix, Avid Dock, PT Control,
Mac Mini 2018 32gig ram 1 TB SSD 6 Core running Mojave,
lots of outboard gear
Reply With Quote
  #4  
Old 06-29-2016, 06:03 PM
JeffFormosa JeffFormosa is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: United States
Posts: 2
Default Re: Track Preset hack

Thanks, I got it to work in PT 12.5 by watching the youtube video link from mrtomcat.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track Preset hack - PT11 edition johnsimmons Pro Tools 11 22 02-09-2016 06:39 PM
Track preset Hack questions Suke Tips & Tricks 2 01-12-2016 05:26 PM
Avid will the track preset functionality be included in PT11? YYR123 Pro Tools 11 3 03-31-2014 08:57 AM
How are you using the track presets 'hack'? kmoneybts Tips & Tricks 2 09-02-2013 04:56 AM
PT10 Track Preset mehrdadp Eleven Rack 1 12-16-2011 02:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com