Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2020, 11:07 PM
ramonetl ramonetl is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Seattle
Posts: 271
Default After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

Hey all, I had something happen that caught me off guard. I had not worked with my studio in a bit but today I upgraded my mac, then PT and finally Eucon. When I pulled up a session I noticed that the meters on my s1\ipad and doc were not working. So looking closer I realized its displaying my inactive and hidden tracks which I am pretty sure before did NOT display. I looked around for a setting and then did some googling but I did not find an answer. Anyone else see this and is there a setting in Eucon or the app to not display inactive tracks? I did not find it yet and this is frustrating because i often have a lot of inactive tracks due to alternate takes etc. Thanks. PD
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2020, 06:42 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,729
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

Look for six new check boxes on the general tab.

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 06-02-2020, 08:56 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 118
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

EddieJones, are you referring to the "Show Hidden Tracks in" panel? I have all three de-selected and I'm still seeing hidden tracks on my S1.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2020, 09:09 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 118
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

Maybe unrelated but I can't open/close folders using the Control app. And if I open/close a folder track in Pro Tools what I see in the Track View of the Control app is completely incorrect. Folder behaviour in Avid Control seems to be malfunctioning in almost every regard.

EDIT: Folder Open/Close seems to work alright in Mixer View.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-26-2020, 09:25 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 118
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

My S1 is still displaying hidden tracks and folders despite having the option deselected in the EuControl Settings app.
Reply With Quote
  #6  
Old 06-26-2020, 10:13 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,729
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

We have a 20.6.1 release coming out next week that will hopefully fix this. You can try it now EUCON 20.6.1 RC
Reply With Quote
  #7  
Old 06-26-2020, 10:15 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 118
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

Thanks for sharing this Eddie. I'll give it a try.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-26-2020, 10:29 AM
JingleDjango JingleDjango is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Canada
Posts: 118
Default Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

So far so good! Much better now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Layouts And Deleted/Inactive/Hidden Tracks Lynn Gräber Avid S1, S3, Dock and Control 2 04-18-2020 08:20 AM
Need control of hidden tracks with S3 reichman Avid S1, S3, Dock and Control 0 01-16-2020 12:43 PM
Show and hide Inactive tracks dont work amolin Avid S6 7 06-06-2016 09:45 AM
Reading Track Overviews on inactive and hidden tracks russ russell Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-04-2011 06:23 AM
Making Multiple Hidden Tracks Inactive? stuseattle Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-13-2010 12:01 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com