Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-01-2008, 07:02 PM
noharmlessrock noharmlessrock is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
Default Low Sound Levels In Strike

Hi - For some reason, I'm getting really low levels coming out of Strike. I have to really crank up the EQ to even get the sounds start to be present in the mix. I have increased the levels all the way on the main and mix pages and it still doesn't seem to make that big a difference. Any insight on what I'm doing wrong would be great.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-01-2008, 07:47 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Low Sound Levels In Strike

Are you running the latest version of Strike? What version of OS X or are you running Windows?






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2008, 10:04 AM
noharmlessrock noharmlessrock is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 10
Default Re: Low Sound Levels In Strike

I have confirmed with Digi that I have the lastest version. I'm running OSX (Panther). I get very hot levels on all other Digi Instruments - xpand, hybrid, structure. Any thoughts on this would be appreciated.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2008, 01:41 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Low Sound Levels In Strike

I'd work my way through the General Troubleshooting thread, i.e., DAE & Pro Tools Preferences, Permissions and even reinstalling the Strike Plug-In only.






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Levels when exporting Strike to PT Audio CookSier Virtual Instruments 0 05-19-2012 10:21 PM
Sound levels question Elton Hyland ProControl, Control|24, Command|8 3 08-17-2007 10:09 AM
low sound levels recording Sunny51 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-02-2007 12:12 PM
Levels but no sound bravo MIDI 3 05-27-2005 10:30 AM
Getting Levels but No Sound PT 6.4 & Mbox dbdent 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-27-2004 05:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:54 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com