Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-14-2016, 09:50 AM
Jazzbass56 Jazzbass56 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: LA
Posts: 404
Default Should I renew Upgrade Plan?

I've been a PT user since Audiomedia Days, when PT 3 came out it was a game changer.
I'm now at PT HD 12.6.1, and I have to renew my subscription by Saturday the 17th
Pro Tools does not have the one feature I've asked for for years and that is Folders,and the ability to group tracks and put them into folders like Logic,MOTU and Cubase.
PT HD 12.6.1 does everything else I need it to do, so I'm tired of spending $399.00 for a feature that may never come, and seeing that Pro Tools HD does everything else, I guess i won't renew.
After all these years I may finally stop with 12.6.1
Does anybody else have a opinion as to weather it makes sense to continue, seeing that Pro Tools basically does what it needs to do for me
I had a Lynx Aurora 16 TB and I can't use it past 12.4 due to Windows ASIO issues between Lynx And AVID,but it works on Mac OS X
Anyway Happy Happy Ho Ho Ho
__________________
Intel Intel Core i7-5930K 3.5 GHz Processor
ASUS X99-PRO/USB 3.1 Motherboard,64 gb crucial DDR4 ram
Thunderbolt EX 2
Windows 10 Pro
................................
2013 MacBook Pro Retina i7 Quad core, 16gb ram.
Mac OSX 10.11.6
...........
Mac Pro (Late 2013)
2.7 Ghz 12-Core Intel Xeon E5
Memory 64 GB 1866 MHZ DDR3
Graphics AMD FirePro D700 6144 MB

PT Ultimate 2018.12 on Mac
PT Ultimate 2018.12 on Windows
Logic Pro X 10.4.4
Studio One v3.5
...........
Apollo 8 and Apollo X6 Thunderbolt
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2016, 10:25 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,542
Default Re: Should I update Subscription?

Well ... if you have to ask .. then maybe you already have your answer
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 12-14-2016, 10:31 AM
Trent W. Trent W. is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 764
Default Re: Should I update Subscription?

Workspace and (I'm fairly certain) clip bin updates are coming with 12.7.
__________________
Pro Tools 2019.5|Ultimate, Focusrite 8PreX, UAD Apollo 8, UAD Quad Satellite, UAD Octo SatelliteiMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 • RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB
Reply With Quote
  #4  
Old 12-14-2016, 10:36 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,520
Default Re: Should I update Subscription?

Quote:
Originally Posted by Trent W. View Post
Workspace and (I'm fairly certain) clip bin updates are coming with 12.7.
Workspace stuff they already released the info, not sure where you got the Clip Bin info.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-14-2016, 03:10 PM
Jazzbass56 Jazzbass56 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: LA
Posts: 404
Default Re: Should I renew Upgrade Plan?

Workspace, I need folders and tracks that can go into folders ,then you can just select say the drum folder and all edits would happen on all the tracks within that folder.
This is a feature Cubase has and I've been using it, it juts a neat way to keep a lot of tracks organized.
Well, I really don't think AVID is going to do anything like this, they've had plenty of opportunity to make it happen, and I guess it's not with $399.00 to me at this point.
PT is still the best audio editor, and Mix enviroment IMO, but I'm using Cubase now for all my music production.
I guess I'm answering my own question
__________________
Intel Intel Core i7-5930K 3.5 GHz Processor
ASUS X99-PRO/USB 3.1 Motherboard,64 gb crucial DDR4 ram
Thunderbolt EX 2
Windows 10 Pro
................................
2013 MacBook Pro Retina i7 Quad core, 16gb ram.
Mac OSX 10.11.6
...........
Mac Pro (Late 2013)
2.7 Ghz 12-Core Intel Xeon E5
Memory 64 GB 1866 MHZ DDR3
Graphics AMD FirePro D700 6144 MB

PT Ultimate 2018.12 on Mac
PT Ultimate 2018.12 on Windows
Logic Pro X 10.4.4
Studio One v3.5
...........
Apollo 8 and Apollo X6 Thunderbolt
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to renew annual upgrade plan? DonaldM Licensing & Accounts 2 10-04-2016 09:56 AM
Renew your Pro Tools Upgrade Plan... Stephen Bond Licensing & Accounts 15 09-13-2016 08:37 AM
Renew your Pro Tools upgrade Plan maltastudio Pro Tools 12 5 06-15-2016 10:21 PM
Support and Upgrade Plan Renew Roulette Records Pro Tools 12 1 04-18-2016 03:04 PM
What happens to my license if I don't renew the Upgrade Plan? hd-native Licensing & Accounts 2 02-17-2016 06:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com