Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2010, 11:19 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default How weird is that..?

I was mixing a session - reopening it one day later everything works but no sound out at my master fader - I erase the master fader re-import it from the same session and the sound is back - never had that before... but its kinda scary
anyone having the same problem?
if I close the session and reopen it its the same again - no sound (in the session I had sound before after re-importing the master channel)
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2010, 12:03 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: How weird is that..?

Waves plug?
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #3  
Old 05-06-2010, 12:04 PM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: How weird is that..?

yep - waves linMB... is that the problem?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2010, 12:06 PM
Keybeeetsss's Avatar
Keybeeetsss Keybeeetsss is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Memphis
Posts: 8,759
Default Re: How weird is that..?

Yeahppp especially if its an older version; Take it off, but maybe copy ur settings 1st then re~apply it; its gettin hosed up with another plug in u hav open...
__________________
MYSPACE ON'EIM
LAUTEN MICS & ME
DA'TUBE ON'EIM

'IS TAMARA HOME'
NO, SHE'S WITH
HOBO KEY
'' (that dopey green thing)

('we' must start using pronouns)
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2010, 12:10 PM
tamasdragon tamasdragon is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Hungary
Posts: 2,190
Default Re: How weird is that..?

Waves is always problematic. I don't know why, but in the plugin world, they are the most troublesome ones.
__________________
my blog:Tamas Dragon
Reply With Quote
  #6  
Old 05-06-2010, 01:46 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: How weird is that..?

Quote:
Originally Posted by tamasdragon View Post
Waves is always problematic. I don't know why, but in the plugin world, they are the most troublesome ones.
...and some of the most expensive. Considering you're pretty well renting the software.
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Here's a weird one jackbaur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-19-2006 01:03 PM
Something Weird macr0w 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-04-2005 11:24 PM
Weird. Really weird. Vision619 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-18-2004 03:52 PM
weird? surchur 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-08-2001 03:55 AM
weird hum in 888/24 aurix1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-22-2001 06:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com