Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-06-2006, 04:10 PM
THAPRODUCERZ THAPRODUCERZ is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 18
Default My GRAPHICS are missing And other PROBLEMS

Every time i start my protools 7.0 sessions, the splash screen is missing, and in place is the letters PNG, futher more, when it does come up, the mixer and edit screen are corrupted and replaced with PNG, for instances the faders. Now i know that a PNG is a graphic file, and everything was just working fine a one time. There has been no change in my video card. Also to top that off, i get the following when starting a new project...

"Could not create a new document because insufficient system resources exist to complete requested service(1450)"

I have recorded and almost finished a mix in this program, so i know it works, i just dont why it stopped working right. Mind you, this is a brand new mbox system,1 week old.

any help would be appreciated.

ps i have uninstalled and reinstalled both the mbox2 and protools, and it is still doing the same thing.
__________________
thaproducerz.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-06-2006, 05:39 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: My GRAPHICS are missing And other PROBLEMS

Check to see if your graphics card is running in 32 bit mode and not 16 bit under the Color Quality in Display Properties.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #3  
Old 06-06-2006, 05:44 PM
aroth aroth is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Default Re: My GRAPHICS are missing And other PROBLEMS

Hi!

Had the same problem with my 002r that I finally got home today. Try installing pro tools LE 7.1 update. Worked for me!

Good luck!

-R-
Reply With Quote
  #4  
Old 06-07-2006, 09:32 PM
THAPRODUCERZ THAPRODUCERZ is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 18
Default Re: My GRAPHICS are missing And other PROBLEMS

im trying that right now, however i seem to get this error 1450 message in other programs as well.
__________________
thaproducerz.com
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-2006, 12:52 PM
Torbjorn Torbjorn is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2
Default Re: My GRAPHICS are missing And other PROBLEMS

I had the same "PNG"-issue. I installed the 7.1 update, and that worked really well for me, too..!
Hallelujah!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems ith PT Graphics all the time Wavelabs Pro Tools M-Powered (Win) 0 06-06-2011 10:46 AM
PT9 Crashes on load and graphics are missing on Channel strip plug ins kmc100 macOS 4 01-05-2011 11:16 PM
PT 8.0 Graphics Problems rafael.said Pro Tools TDM Systems (Win) 1 10-21-2009 03:55 AM
Still having graphics problems ! jeam25 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 06-13-2007 09:09 AM
Help missing graphics! Krysinger Digidesign Hardware & Software 4 12-23-2000 05:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com