Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2004, 05:55 PM
JBang'em JBang'em is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default Help! I don\'t wan\'t to lose my songs!!!!

Hello. At one point i was working on music every day...Until after two sessons that I saved and closed out, I was no longer able to get back into them. When I double click on the icons, it says: "Microsoft Visual C++ Runtime Library" on the top. Then inside the box is a big "X" with the following beside it: " Buffer overrun detected! Program:...gram files\Digidesign\Pro toolsLE.exe A buffer overrun has been detected which has corrupted the program's internal state. the program cannot safely continue execution and must now be terminated." Then the "OK" box at the bottom. Once "OK" is clicked, another box pops up saying: "ReWireDLL" on the top, and in the box is: "X" Then D:\projects\Rewire\RewireDLL\portable\RewireDLL.cp p(994):Verify Failure"
I don't know what ANY of that stuff means but I have at least two songs thats in there that i cant get to. What do i do??
Reply With Quote
  #2  
Old 04-27-2004, 06:00 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Help! I don\'t wan\'t to lose my songs!!!!

First off, don't panic!! I doubt you will lose your songs.You will probably have to reinstall the program.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #3  
Old 04-27-2004, 06:08 PM
JBang'em JBang'em is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 2
Default Re: Help! I don\'t wan\'t to lose my songs!!!!

Thanx for your reply But, do I uninstall first, then reinstall? or just reinstall it? (I know i sound dumb)
Reply With Quote
  #4  
Old 04-27-2004, 06:14 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Help! I don\'t wan\'t to lose my songs!!!!

You can go to Add/Remove programs and try Repair installation.See if that works.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I wan't to upgrade savaunn Pro Tools SE and Essential (Win) 4 06-11-2016 01:04 PM
uploading songs into Pro Tools from downloaded songs in iTunes? GMP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-17-2009 09:52 PM
Set up seperate songs from string of songs in one recording Grainbelters 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-30-2008 10:16 PM
I WAN'T Powered plug-ins !!! theom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 34 09-07-2001 08:45 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com