Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-13-2006, 03:38 PM
gerax gerax is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Modena, Italy
Posts: 1,615
Default 7.1 doesn\'t play my timeline selections?!?!

Yes, I updatetd today to 7.1 so that I could be able to use the Music Production Toolkit, but I discovered that if I make a selection on a track and put PT in playback it goes beyond the region I have selected...it does not stop where the selection ends...It worked fine in 7.0. Is this a known issue, or am I missing something? It does work in loop playback mode though...I'll give a try to 7.1cs6 just to see what happens...

Thanx

L.G.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2006, 04:07 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: 7.1 doesn\'t play my timeline selections?!?!

Shift+/

(Then look it up in the manual )

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 04-14-2006, 03:02 AM
gerax gerax is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Modena, Italy
Posts: 1,615
Default Re: 7.1 doesn\'t play my timeline selections?!?!

Oops...strange, it seems that 7.1 set that option by default, while 7.0 didn't...everything's fine now , thanx Rail.

L.G.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
playback cursor disappears when looping separate edit & timeline selections Calon Windows 4 02-08-2014 03:14 AM
Not stop when playing through small timeline selections flaviolira123 macOS 0 06-26-2013 07:49 AM
Separate link timeline and edit selections KimSira Tips & Tricks 1 06-01-2010 02:43 AM
I cant play edit timeline when the gen ltc is on?????? S.w.A.t Post - Surround - Video 0 10-26-2009 04:02 PM
Timeline and edit selections meathman Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-10-2007 07:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com