Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2007, 12:01 PM
Lizardpoint Lizardpoint is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kent, UK
Posts: 266
Default Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Greetings Team,

I've just got a Mac Pro with a HD expansion chassis.
I used to run PTHD on a PC but it got too flaky and I switched platforms.
The problem is that I already have a 7.3 License on my iLok but cannot get the 7.3 Mac HD software anywhere.

All current updates require 7.3 to be already installed.

Can someone give me a link where I can d/l the 7.3 installer from ?

Please

Cheers

Lizardpoint
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2007, 12:07 PM
the dude's Avatar
the dude the dude is offline
Member
 
Join Date: Feb 2000
Location: Burbank , Kalifornia, USA
Posts: 1,184
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

when you either got your Amnesty upgrade email it has the link, or when you purchased the 7.3 box it has the Disks
__________________

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
http://www.studio-techservices.com

าำ
studio.tech@yahoo.comm
Mitch Berger Tech Services




We service ALL Avid products no Problem
HD192, 192, Omni, Control Surface, Pre, XMON, 192HD AD & DA / Accel Cards, Everything

ALL NEW HD192 AD -DA modification. the difference is incredible... no need to ship the entire unit , fast turn around

inquiry using link above
Repairs of SSL-Neve- Consoles and Repair ALL Modern & Vintage Gear
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2007, 12:15 PM
Lizardpoint Lizardpoint is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kent, UK
Posts: 266
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Hi there,

I purchased it from the digi-store but at the time I was PC so I never bothered to d/l the Mac version.

The digi-store link expires after 30 days....

Surely I'm not expected to buy it again ? after all I can only rub one instance of it as I( only have 1 iLok and one set of hardware....

cheers

Lizardpoint
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2007, 12:32 PM
Shawn Simpson Shawn Simpson is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Olathe, KS
Posts: 1,948
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

enjoy
Reply With Quote
  #5  
Old 04-05-2007, 01:20 PM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,605
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Quote:
Surely I'm not expected to buy it again ? after all I can only rub one instance of it as I( only have 1 iLok and one set of hardware....

cheers

Lizardpoint
Hi,

For future reference! just sign into your account at the Digi store and all your past purchases and downloads are there for ever

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-05-2007, 02:56 PM
Lizardpoint Lizardpoint is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kent, UK
Posts: 266
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Shawn, You are a STAR !!

Thanks a million.

Cheers

Lizardpoint
Reply With Quote
  #7  
Old 04-05-2007, 06:41 PM
TVPostSound's Avatar
TVPostSound TVPostSound is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3,279
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Quote:
The digi-store link expires after 30 days....
Not true
__________________
IMDB
Reply With Quote
  #8  
Old 04-06-2007, 12:37 AM
Lizardpoint Lizardpoint is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kent, UK
Posts: 266
Default Re: Help -Have 7.3 license but can\'t find software AAArrgghhhh !

Quote:
Quote:
The digi-store link expires after 30 days....
Not true
I checked again and although my order states that the link is only valid for 30 days, when I logged in everything was there.

Thanks for that.

Cheers

Lizardpoint
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iLok Can't Find My Pro Tools 11 License fsguerra Pro Tools 11 3 06-24-2013 12:12 PM
Can't find Avid License control utility soniad Getting Started 2 05-22-2013 04:05 PM
Where to find my PH10 license update? TimNielsen macOS 1 11-10-2011 03:01 PM
Structure can't find ilok license/ crashes patch Lemonhans Virtual Instruments 0 05-05-2011 02:42 AM
Where do I find the Reason Adapted 3.0 License Number gnati 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-12-2007 11:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com