Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2012, 01:14 PM
georgelegeriii georgelegeriii is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Los Angeles
Posts: 44
Default New PT 10 upgrade won't complete startup: hangs on "Restoring Windows"

Hello,

I have a clients system who has PT9 HD running with no problems, PT 9.0.3.

We tried to do the upgrade to Protools HD 10.3.2, did a clean uninstall of 9, then a clean install of PT 10.

Now when I boot up protools hangs while saying "restoring windows".

I tried a number of things, deleting and redoing all the prefs, uninstalling and then reinstalling, no luck. I had to revert back to PTHD 9, which works as expected.

System info: Mac Pro (2008) with 8 GB ram, OS 10.6.8, PTHD 3 hardware installed inside the computer, no expansion chassis involved. double checked all the cable connections and made sure the cards were seated correctly.

Anybody come across this and can suggest a solution?

George
__________________
www.utopiaparkwaymusic.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Startup Hangs on "Initializing Databases" Tomcom403 Pro Tools Software (Win) 19 11-07-2016 05:48 PM
Pro Tools Crashes during "Restoring Tracks" portion of startup rhythmator 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 12-28-2014 11:42 AM
ProTools LE 8 on Windows 7- installation hangs at "Installing Avid Hardware Drivers"! jesster24 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 12-20-2013 11:19 AM
FIXED: Startup issue: "Could not complete request because Assertion line 1424" wheret Pro Tools Software (Win) 2 07-11-2012 06:43 PM
PT9 Session Troubles - "Bus Error" in "Main Thread" & Could not complete the Open... tohmit Pro Tools Software (Mac) 5 03-23-2011 01:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com