Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-02-2011, 09:11 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,469
Default Exiting playback engine! PT unable to reacquire hardware

Hi,

I having this quite often in PT10 on Lion

Would love to know which other application is using it



Then This



Then this! Only it doesn't let me save the session? so pointless




Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club_Build A Tower top 20 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 Control 24 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-17-2011, 03:28 AM
paulrgmusic paulrgmusic is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Newcastle Upon Tyne, UK
Posts: 251
Default Re: Exiting playback engine! PT unable to reacquire hardware

Hi

I wondered if you found the answer to this. I have exactly the same issue except I don't get the DAE error.

Paul
__________________
2011 27" iMac
3.4 GHz i7
12GB RAM
500GB G-Drive Mini (FW audio drive)
Mac OS X 10.7.3 (Lion)
Pro Tools 10.0.1
Mbox 2 Pro (connected by FW)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to reacquire hardware mwconn@yahoo.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-22-2019 06:50 AM
Unable to reacquire hardware and DAE error 6117. Please help TheSmackPanda Pro Tools 10 2 06-16-2015 02:02 PM
"...unable To Reacquire Hardware..." Help, please!! Rooster777 Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-27-2008 12:10 PM
unable to reacquire the hardware! "MDW" The cause crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 01-23-2006 06:09 PM
Unable to reacquire hardware.... Mark Tandy Digidesign Hardware & Software 4 06-07-2001 03:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com