Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-10-2007, 12:10 PM
AAR AAR is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Burbank, CA
Posts: 80
Default PT 7.3.1cs4 Command 8 Bug

PT 7.3.1cs4 does not recognize the Command 8. In the peripherals menu under Midi Controllers when you select the Command 8 there are no Receive or Send ports to select thus it can't communicate. I have tried this with a couple of different computers a Mac Pro and a G5 Dual 2.3 Ghz PowerPC. I then reverted back to 7.3.1cs3 and everything appears to be ok. Then just to make sure I went back to 7.3.1cs4 and I'm unable to select the ports. I use OS 10.4.8. Has anyone else had this problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OS X.4.10 & PT LE 7.3.1cs4 Craig Woolard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 08-10-2007 04:04 PM
Mac OS 10.4.10 and Pt 7.3.1cs4? logandrum Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-30-2007 11:13 AM
Mac OS 10.4.10 and Pt 7.3.1cs4? logandrum Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-30-2007 01:21 AM
QT7 + PT6.4.1cs4 + OS 10.3.9 = OK? JR Fountain Post - Surround - Video 4 03-09-2006 09:01 PM
PT MIX 6.4.1cs4 who's using? agock Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 07-31-2005 06:10 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com