Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2014, 07:54 PM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 912
Default Protools HD 11 Trial not hd

Im trying to use my HDX hardware card and 16x16 and my Lynx Interface. The lynx is supposed to be compatible with 11 HD. I have latest firmware. Its not letting me choose my HDX hardware and the trial is just for regular 11.

Is the trial limited to just regular version? I want to make sure my hardware is compatible before upgrading to 11 HD. Want to give it a full test run. Its a big change from 10. I dont want any surprises.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-27-2014, 08:00 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

does the iLok license say HD or not?
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 04-27-2014, 08:29 PM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 912
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

No it's regular 11. I stated hd 11 though but no download for it. Only regular 11.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-27-2014, 08:34 PM
stanonbass stanonbass is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 912
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

Yeah no hd 11 in trial I guess. Looking at it and only protools 11 is listed.

When I boot up 11 it only let's me choose aggregate io
Reply With Quote
  #5  
Old 04-27-2014, 08:42 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,819
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

Check the Private Message I sent you.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #6  
Old 04-27-2014, 11:26 PM
roberts roberts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Toronto, Ont
Posts: 2,438
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

from what I have been told no more HD 11 Trials are given out.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-30-2014, 09:34 PM
Ayush Ahuja Ayush Ahuja is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bombay
Posts: 75
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

Check your licenses, there should be two, PT11 and PT11 HD, depending on the license activated on your ilok, the correct version boots up.

Yush
Reply With Quote
  #8  
Old 05-25-2014, 08:07 PM
tiagodutra tiagodutra is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: São Paulo, Brazil
Posts: 29
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

Hey, I just tried to demo the HD version too, for some reason I only got the regular one. When I try to launch the software it won't let me use the HD Native for playback.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-25-2014, 10:59 PM
Bruce Paine Bruce Paine is offline
Admin Emeritus
 
Join Date: Apr 1998
Location: Carmel, CA
Posts: 2,819
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

The Pro Tools HD 11 trial license deposit process is currently not working correctly. We have a ticket in with the web team to fix the problem, and will let you know on this thread when it is resolved.
__________________
Bruce Paine
System Details
Reply With Quote
  #10  
Old 05-26-2014, 07:52 PM
haima haima is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 14
Default Re: Protools HD 11 Trial not hd

Thanks Bruce - This happened to me too, selected HD but just got the standard trial...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 11 Trial version on Mac Mini sanjeevpunj Getting Started 1 02-12-2014 12:28 AM
ProTools 11.0.3 Trial Mac When? geoff.mix Pro Tools 11 2 01-12-2014 10:36 AM
Will I be install & run both Protools 11 trial and Protools MP 9 in same laptop bgeorge03 Pro Tools 11 5 08-05-2013 06:19 AM
PROTOOLS TRIAL ANYONE? Logicdance Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 12-10-2006 02:32 AM
Protools M-Powered 30-day trial ericsmusic Pro Tools M-Powered (Mac) 1 02-14-2006 09:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com