Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-23-2011, 06:04 PM
thefloorgod thefloorgod is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: United States
Posts: 1
Default upgrading to something better

Just got Pro Tools SE, and I'm extremely disappointed in how limited it is. Specifically, lack of plugin support. It certainly didn't look like the "beginner" version of Pro Tools it turned out to be, and the guy who sold it to me made no indication that that's what it was. Is there a way to upgrade to a more featureful version without having to repay for the whole thing all over again?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-12-2012, 01:38 AM
squidjuicejones squidjuicejones is offline
Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: sydney
Posts: 2
Default Re: upgrading to something better

no
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2012, 01:02 PM
hooksound hooksound is offline
Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: N/A
Posts: 240
Default Re: upgrading to something better

I never got SE up and running properly (white noise problem). Unfortunately Pro Tools MP is not supported any more. Only Pro Tools Express has an upgrade path to the somewhat overpriced Pro Tools 10. I jumped on this one:

http://www.steinberg.net/en/products...artist_65.html

It runs like a dream on my laptop PC and since most of my plugs (Mellowmuse, WaveArts, Waves etc.) are VST also, the transition was also light on the wallet in that respect.

Adds new sense and it's nice to be back with a company, who acknowledges the good user experience.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading from pt9 to pt11 and upgrading macbook pro daylomusic Pro Tools 11 0 12-20-2013 02:35 PM
Upgrading to PT10HD without upgrading to HDX Epik Productions Pro Tools 10 4 10-21-2011 10:50 AM
Upgrading interface without upgrading software? michaelkevin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-16-2008 09:37 PM
Will upgrading OSX necessitate upgrading ProTools? OBwan50 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-27-2006 01:24 AM
Upgrading CPU BLOODSOUND 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-10-2004 11:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com